Frakt & retur

Frakt hjem til deg koster fra 75,-, men er gratis på ordre over 1000,-

Bor du i Skudeneshavn eller omegn kan det avtales henting av produktene. I disse koronatider må dette avtales godt på forhånd, da «lageret» vårt også er vårt hjem. "Lageret" befinner seg i Skudeneshavn på Karmøy. Etter avtale finner vi nok en løsning hvor vi likevel overholder myndighetenes anbefalinger om avstand.

 

For retur ønsker vi at du tar kontakt med oss pr mail (hei@crapdesign.no) slik at vi vet at returen kommer og får refundert beløpet. Fortell oss også gjerne hvorfor, så kanskje vi kan bli bedre til neste gang. Du har selvfølgelig 14 dagers angrerett på kjøpet. Husk å pakke varene godt før de sendes i retur.

Returen dekkes av kjøper.

 

Dersom returen skyldes en feil ved produktet finner vi selvsagt en god løsning her, og returfrakten er på vår regning.

Vi ønsker at varene våre skal være feilfrie, men det kan jo skje den beste at noe blir galt av og til, da ønsker vi å strekke oss for å løse dette på gode måter. Angrerettskjema finner du her.

Emballasje

Emballasje må man ha når ting skal sendes. Vi prøver så langt vi kan å gjøre gjenbruk her, så det kan godt være at pakken din ankommer i gjenbrukt emballasje. Når "lageret" vårt av gjenbruks emballasje ikke holder, eller er i feil størrelse, så bruker vi ny emballasje. Men om du får en pakke i gjenbruksemballasje, så kan du vite at vi akkurat sparte jorda for litt søppel. Og det er jo litt fint? Uansett om pakken kommer i ny eller gjenbrukt emballasje, så er tingene dine uansett pakket så godt at de skal komme trygt frem til deg!

Betaling

For øyeblikket er det kun mulig å betale via Stripe eller Paypal på våre sider.

Er du en bedrift?

Er du en bedrift som kunne tenke deg et større kvantum av noe? Enten du selger videre, eller skal ha det for å pynte opp i lokaler, må du gjerne ta kontakt med oss på hei@crapdesign.no Så gjør vi en avtale på levering, pris og antall. Vi ønsker også hjertelig velkommen tilbakemeldinger og innspill på ekistserende design, samt ønsker på nye. Vi gleder oss til å høre fra deg! Hilsen ekteparet Crap.